Προκήρυξη

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΥ BREVET ‘ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 2018-Giro di Vermio’
Ο Αθλητικος Συλλογος Αλεξάνδρειας ‘ΑΘΛΗΤΙΣΜΌΣ-ΦΥΣΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.’ διοργανώνει την Κυριακή 22 Απριλίου και ώρα εκκίνησης 9:00
το ‘Γύρο του Βερμίου’. Συνδιοργανωτής του Βrevet Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αλεξάνδρειας (Κ.Ε.Δ.Α.)

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Δικαίωμα συμμετοχής: ο αγώνας είναι ανοιχτός για όλους και δεν υπάρχει περιορισμός στην συμμετοχή των ποδηλατών. Οι ποδηλάτες συμμετέχουν με ΙΔΙΑ ΕΥΘΥΝΗ και οφείλουν να έχουν εξετασθεί πρόσφατα από παθολόγο ή καρδιολόγο, για να πιστοποιηθεί η ασφαλής συμμετοχή τους σε παρατεταμένη αθλητική προσπάθεια.Κάθε ποδηλάτης θα υπογράψει υπεύθυνη δήλωση, όπου θα δηλώνει, το ότι είναι υγιής και ότι συμμετέχει στο brevet με ΙΔΙΑ ΕΥΘΥΝΗ.

Επειδή ο αγώνας είναι ανοικτός σε όλους επιτρέπεται η χρήση οποιουδήποτε τύπου ποδηλάτου (κούρσα, mountain, trekking, fitnessκλπ).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Παρακαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή έως και την Παρασκευή 20 ΑΠΡΙΛΊΟΥ στην φόρμα εγγραφής που βρίσκεται στην σελίδα fb <Brevet Αλεξάνδρειας’ Giro di Vermio’> η στον ιστότοπο με την ίδια ονομασία. Για παραπάνω πληροφορίες επικοινωνήστε με:
Βουβαλάς Γεώργιος: 6936979592
Αιμίλιος Ντούντιας: 6940113286
Στανίτσας Γιώργος: 6984163074
Γεωργία Μίτσιου: 6972465463
Ματζιάρης Ιωάννης: 6945559637
Εγγραφές θα γίνουν και στην ΑΦΕΤΗΡΙΑ (Βετσοπούλου 29, Αλεξανδρεια)την ημέρα του brevet από 8:00 έως 8:45.

Κόστος συμμετοχής : 5€
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ και ΧΩΡΟΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: Βετσοπούλου 29, Πολιτιστικό κέντρο Αλεξάνδρειας.
ΔΙΑΔΡΟΜΗ brevet:
Αλεξανδρεια-Βεροια(μέσω ΠΕΟ)-Γεωργιανοί -Καστανιά(Π.Σουμελά 1ο control)- Πολύμυλος- Καρδία-Πτολεμαΐδα(2ο controll) -Αγρας- Έδεσσα(3ο controll)- Μαυροβούνι- Γιαννιτσά(ΠΕΟ)- Αλεξανδρεια(τερματισμός).

ΕΔΩ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ της διαδρομης καθως και του roadbook για περαιτέρω χρήση από όποιον το θέλει:
Κάντε click εδώ

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ : 9:00
ΠΡΟΕΚΚΙΝΗΣΗ: Η διαδρομή των πρώτων 25 χιλιομέτρων θα διεξαχθεί με συνοδεία οχήματος(ως Βέροια, στο ζαχαροπλαστείο Special)

Το brevet θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς των brevets και της Ε.Ο.Π. για την ποδηλασία δρόμου.

Όλοι οι αγωνιζόμενοι οφείλουν να κινούνται στο δρόμο σύμφωνα με τον Κ.Ο.Κ. καθώς θα κινούμαστε σε κανονική-ανοιχτή κυκλοφορία.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ:
Δίνετε την συγκατάθεση σας να λάβετε ιατρική και φαρμακευτική αγωγή σε περίπτωση τραυματισμού, ατυχήματος ή ασθένειας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.
Επιτρέπετε να χρησιμοποιηθούν φωτογραφίες και βίντεο που θα ληφθούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και συναφών δραστηριοτήτων για κάθε νόμιμη χρήση από τους διοργανωτές και τους χορηγούς.·

Οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα να τροποποιήσουν το πρόγραμμα των αγώνων και τη διαδρομή σε περίπτωση που για λόγους ανωτέρας βίας δεν είναι δυνατή και ασφαλής η πρόσβαση για τους συμμετεχοντες σε όλα τα σημεία της διαδρομής.·

Η χρήση ΚΡΑΝΟΥΣ είναι υποχρεωτική Ανεξαιρέτως, καθως και να φέρουν φωσφορούχο ΓΙΛΕΚΟ και ΦΩΤΑ νυκτος για παν ενδεχόμενο.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ:
Για ότι δεν προβλέπεται από την προκήρυξη αποφασίζεται επί τόπου από την επιτροπή της διοργάνωσης.
Οι συμμετέχοντες Άντρες-Γυναίκες συμμετέχουν στον αγώνα με δική τους ευθύνη και οι διοργανωτές δεν έχουν καμία υποχρέωση για κάθε ενδεχόμενο ατύχημα ως και φθορά ή απώλεια αγωνιστικού υλικού.