Μουλκιώτης Αλλαντικά

Brief από τον πελάτη:

«Η εταιρία μας παράγει καταπληκτικά προϊόντα κρέατος, από τα καλύτερα της ελληνικής αγοράς, και θέλουμε να δημιουργήσουμε μια εταιρική και προϊοντική εικόνα αντίστοιχη της ποιότητας των προϊόντων μας.

Στόχος μας είναι η νέα εικόνα να μας βοηθήσει να καθιερωθούμε στην αγορά των premium αλλαντικών και κρεατοσκευασμάτων και για το λόγο αυτό χρειαζόμαστε ένα λογότυπο ειδικά για τα προϊόντα αλλαντικών καθώς και σχεδιαστική ανανέωση όλων των προϊοντικών μας σειρών».

Το έργο:

Η εταιρία Μουλκιώτης έχει παράδοση τεσσάρων γενεών στο κρέας, παράγοντας καινοτόμα προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας, και ακριβώς τα δυο αυτά στοιχεία αποτέλεσαν οδηγό για τη δημιουργία του νέου λογοτύπου για τα αλλαντικά της εταιρίας. Ακολουθήσαμε κλασικές γραμμές, με το χρυσό εκφράζεται η premium ποιότητα των προϊόντων ενώ με το πορφυρό χρώμα τονίζεται ο παραδοσιακός και rustic χαρακτήρας τους.

Η ανανέωση των συσκευασιών δεν περιορίστηκε μόνο σε σχεδιαστικό επίπεδο αλλά περιελάμβανε επίσης και τα υλικά συσκευασίας, χρησιμοποιώντας κατά βάση χάρτινες συσκευασίες (κουτιά, φακέλους, δακτυλίδια κτλ) με σκοπό τη συνολική αναβάθμισή τους.

Σχεδιαστικά πειραματιστήκαμε με kraft σχέδια σε συνδυασμό με διάφορα σχεδιαστικά μοτίβα (patterns) τα οποία διαφοροποιούνται ανάλογα με την προϊοντική σειρά.

Τι προσφέραμε:

  • Branding
  • Logo
  • Packaging Design
  • Conceptual Photography

Πελάτης

  • Π. Μουλκιώτης Ε.Π.Ε.