Πολιτίκος

Brief από τον πελάτη:

«Ενδιαφερόμαστε να χτίσουμε μια εμβληματική ταυτότητα που να συμβαδίζει με την παράδοση, τη δυναμικη και τη θέση της εταιρίας μας στην ελληνική αγορά.

Θα θέλαμε πραγματικά να ξεχωρίσουμε από τις υπόλοιπες επιχειρήσεις του χώρου μας, παρουσιάζοντας μια σύγχρονη και πρωτοποριακή εικόνα που θα αποτελέσει παράδειγμα για ολόκληρο τον κλάδο μας. Ιδιαίτερα, ως μέρος αυτής της εικόνας επιθυμούμε να έχουμε μια ιστοδελίδα που να ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και να εντυπωσιάζει».

Το έργο:

Η επιτυχία του συγκεκριμένου έργου αποτέλεσε από την πρώτη στιγμή μεγάλη πρόκληση για την ομάδα μας. Η δημιουργία μιας ελκυστικής εικόνας για μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται με την πάχυνση μοσχαριών δεν είναι και το ευκολότερο έργο στον κόσμο!

Ξεκινώντας να σχεδιάσουμε τη νέα ταυτότητα της εταιρίας, αποφασίσαμε να επικεντρωθούμε αποκλειστικά στο αντικείμενο της επιχείρησης δηλαδή το ίδιο το μοσχαρί. Επιλέξαμε λοιπόν το σήμα της εταιρίας να αποτελείται από τρια μόλις στοιχεία, την όψη ενός στιβαρού μοσχαριού που εκπέμπει δύναμη και δέος, μια λεπτή καμπυλωτή χρυσή γραμμή που προσδίδει κύρος και την επωνυμία της επιχείρησης.

Το επόμενο μεγάλο βήμα ήταν να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε μια ιστοσελίδα που όμοια της δεν υπήρχε όχι μόνο στον κλάδο της επιχείρησης αλλά κι ευρύτερα. Ποτέ ξανά μια φάρμα εκτροφής ζώων δεν είχε τέτοια παρουσία στο internet, δικαιώνοντας όλους όσοι συμμετείχαν στο έργο.

Τι προσφέραμε:

  • Branding
  • Corporate Identity
  • Print Design
  • Web Design
  • Environments Design

Πελάτης

  • Αφοί Πολιτίκου